Riitta Kuisma

Asun Varsinais-Suomessa, Suur Salon Kuusjoella, omakotitalossa. Olen ollut aina eläinrakas ja kiinnostunut sekä hevosista että koirista. Olen kasvattanut lämminverisiä ravureita kasvattajanimellä Primeval. Kotonani on aina ollut koira. Ensimmäinen jonka minä muistan oli lyhytkarvainen saksanseisoja Riekkorovan Nani, seuraavana Deeveri Roope ja ensimmäisen oman koirani sain 1989 kultaisennoutajan nimeltä Toby. Kuljin jo Roopen aikana isäni kanssa metsällä joten metsästys on aina kuulunut luonnollisena asiana elämääni ja elämänkatsomukseeni. Tobyn kanssa treenattiin verijälkiä ja käytiin muutamassa näyttelyssä.

Vuonna 1995 minulle tuli ensimmäinen oma saksanseisoja Onni. Tuosta vuodesta saakka olen käynyt aktiivisesti näyttelyissä ja esittänyt aina kaikki omat koirani itse. Parhaana saavutuksenani pidän Vesakon Eetun C.I.B (kansainvälisen muotovalion-) tittelin saavutusta, tähänhän vaaditaan myös käyttökoetulos. Olen myös ohjannut kaikki seisojani KAER kokeissa (kanakoirien erikoiskokeissa).

Metsästyskortti ollut vuodesta 1997.

2004 vuonna minulle myönnettiin Kennelnimi Aarniometsän.
Ensimmäinen pentue on syntynyt 2012.

Kehäsihteerin pätevyyden suoritin 2004 (ei pätevyyttä tällähetkellä)
Koetoimitsijaksi (KAER) olen pätevöitynyt vuonna 2006. (ei pätevyyttä tällähetkellä)

Palkintotuomari AJOK, BEAJ 1.3.2018 alkaen


Tällä hetkellä minua tapaa harrastuksen parissa paljon erikokoisissa näyttelyissä, ampumakilpailuissa ja kokeissa. Nähdään kehissä, radoilla ja metsissä!

tallinna_stelios_makaritis.jpg

Tässä Vesakon Eetusta tulossa EE CH & C.I.B
tuomarina Stelios Makaritis, Kreikka

Ritu_ja_pojat
Eetu, Ruupertti ja Vallu laavulla.

kiekkokauden_avaus_20120503_18.00.09.jpg
Tuntuman hakua radalta...

keskittyminen.jpg
ja tulosten hakua kilpailuista.